Kavos, imbierų marinatas

Sudedamosios dalys: 

Rapsų aliejus, cukrus, rudasis cukrus, SOJŲ padažas (vanduo, druska, SOJŲ pupelės, KVIETINIAI MILTAI, cukrus), citrinų sultys, balzaminis actas, imbierai (7%), druska, Vorčesterio padažas (vanduo, actas, cukrus, druska, vynas, slyvų uogienė (slyvos, obuoliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), prieskonių mišinys, dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė, pomidorų milteliai, kvapiosios medžiagos, aitriųjų paprikų ekstraktas, česnakų ekstraktas), svogūnai, GARSTYČIŲ milteliai, tirpi kava (2,5%), juodieji pipirai, česnakų granulės, svogūnų milteliai, maltos saldžiosios paprikos, čiobreliai, malti imbierai(<0,4%) , maltos kalendrų sėklos, rūkymo kvapioji medžiaga, kuminas, kajeno paprikos, cinamonas.
Sudėtyje gali būti GLITIMO.

 

Vartojimas:  marinato turinį sumaišyti su 2 kg mėsos ir marinuoti ne mažiau 3 val.

Laikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti.

Pagaminta pagal MB “Maži mamutai” užsakymą

Gamintojas: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.

Kilmės šalis – Lietuva

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Grynasis kiekis 200 g

Maistingumas 100 g

Energinė vertė 1297 kJ/310 kcal

Riebalai 20 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.5 g

Angliavandeniai 32 g

Iš kurių cukrų 24 g

Baltymai 3 g

Druska 2.6 g

Dėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.lt