Paprikų matinatas su rozmarinais

Sudedamosios dalys:

Rapsų aliejus, raudonos saldžiosios paprikos (18%), svogūnai, druska, obuolių sidro actas, česnakai, ciberžolė, rozmarinai (2%), kalendrų sėklos, cukrus, juodieji pipirai, cinamonas, kajeno pipirai.

Vartojimas: marinato turinį sumaišyti su 2 kg mėsos ir marinuoti ne mažiau 3 val.

 

Laikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti

Gamintojas: MB Maži mamutai

Pakalnės g. 52, Algirdų k., Deltuvos sen., Ukmergės raj.

Kilmės šalis – Lietuva

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Grynasis kiekis – 200 g

Maistingumas 100 g

Energinė vertė 1757 kJ/420 kcal

Riebalai 46g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių  3.4g

Angliavandeniai  8g

Iš kurių cukrų 1.5g

Baltymai 1.1g

Druska 2.7g

Dėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.lt

Susijusios prekės